zzaev1Над 6 000 прилепчани излегоа да ја слушнат вистината за Прилеп и се приклучија на протесниот марш. Денес прилепчани испратија едногласна порака на единство против режимот на Груевски и неговиот локален послушник и нелегитимен градоначалник Марјан Ристески.