Почитувани,

Во чест на големиот празник 11.Октомври – Денот на народното востание, Општинската организација на СДСМ од Прилеп во недела на 14.октомври 2018 година во манастирот „Св.Димитрија“ во село Селце, ќе го организира традиционалниот граѓански собир „Празнувај и дружи се“.

Почетокот на собирот е во 10 часот. Поканети се сите граѓани на Општина Прилеп. 

Центар за комуникации со јавност

ОО СДСМ Прилеп