ramila sekerinska vo prilep 07И ладното време не ги поколеба прилепчани да го изразат незадоволството кон режимот. Над 5000 граѓани гласно му порачаа на Груевски – ДОСТА ЕИ ладното време не ги поколеба прилепчани да го изразат незадоволството кон режимот. Над 5000 граѓани гласно му порачаа на Груевски – ДОСТА Е

  

{gallery}2013/januari/rsvp{/gallery}