sdsm akcija 2711 01Почитувани,
Општинската Организација на СДСМ од Прилеп, од денес започна со спроведување на делот од новата стратегија на партијата, наречен „работиме заедно”.
Со 50 тимови, составени од видни и истакнати членови на партијата, го започнавме теренскиот контакт со граѓаните на Општина Прилеп, со намера да го слушнеме нивното мислење и да им понудиме шанса директно да влијаат врз општествените текови во Прилеп и Македонија.
Нудиме искрена можност на секој одговорен граѓанин на Прилеп кој е загрижен за иднината на земјата, да се активира и да одлучува за својата иднина.
Цврсто сме решени да го вратиме правилото дека навистина се зависи од граѓаните и дека Владата не треба да диктира, туку да ги слуша, да им служи и да ги решава нивните проблеми.

Со почит!
ОО СДСМ Прилеп

 sdsm akcija 2711 03sdsm akcija 2711 02