prilep kreva otpor 3 38Прилепчани се помасовно и помасовно го искажуваат својот револт против диктатурата на Груевски и фамилијата.Над 3500 граѓани,вечерва одлучно и храбро се собраа и му кажаа НЕ на овој режим на ДПМНЕ.

{gallery}2012/dekemvri/oend3{/gallery}