Miting Prilep 8Над 15 000 илјади граѓани на Општина Прилеп, вечерва беа присутни на најголемиот, на најмасовниот митинг кој се одржа во Прилеп. Грандиозна атмосвера и победничка енергија! Веќе е се јасно, новиот градоначалник на Прилеп е ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ! Коалицијата СОЈУЗ ЗА ИДНИНАТА ПОБЕДУВА!

{gallery}/2013/mart/miting{/gallery}