Мицкоски и Стерјоска не се грижат за здравјето на граѓаните, нивната цел е заштита на криминалците во сопствените редови

Соопштение за јавност Почитувани, Советничката од редовите на прилепскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Ирена Локвенец Стерјоска, по примерот на нејзинот лидер

Прочитај повеќе