prilep kreva otpor 4 20По четврт пат и покрај дождот и лошите временски услови, над 5000 прилепчани гордо излегоа во одбрана на демократијата. Прилип повторно е носител на Револуцијата! Градот Херој ќе го скрши режимот! Утре одлучно одиме кон дувлото на злото и изворот на диктатурата! Одиме до крај! МАКЕДОНИЈА НАД СЕ!!!

{gallery}2012/dekemvri/oend4{/gallery}