Откако пред неколку денови прилепчани масовно одбиваа да земат пропаганден печатен материјал од ВМРО-ДПМНЕ, денес контејнерите и корпите за отпад во Прилеп, осамнаа со ИСФРЛЕН печатен пропаганден материјал од владејачката партија.

Очигледно и партиските активисти од ДПМНЕ, разочарани од слабиот одѕив помеѓу прилепчани и разочарани од криминалот на Груевски, не им преостанува ништо друго, освен самите да ги фрлаат печатените летоци.

Прилеп знае дека нема да има федерализација, но ќе има конфискација на криминално стекнатиот имот и украдените пари од народот.

Прилеп се буди и бара ПРОМЕНИ.

Прилепчани масовно ќе гласаат за бројот 4 и за живот во Македонија.