Humanitarna Trizla 11Добрината на дело продолжува. СДСМ не запира со хуманитарните активности.
Денес, по повод меѓународниот ден на жената, активистите на СДСМ од месниот штаб во Тризла 2, организираа хуманитарна активност. По тој повод на социјално загрозени лица и семејства од месната заедница Тризла 2 и населбата Три багреми, им беше доделена хуманитарна помош во вид на облека и храна. 

 

{gallery}2013/mart/08T2{/gallery}