hari treskavec 23

Кандидатот за градоначалник на Прилеп, Хари Локвенец заедно за членови од неговото најтесно семејство во посета на манастирот „Трескавец” и црквата „Успение Богородично” во комплексот на манастирот-18.11.2012

{gallery}2012/noemvri/tresk{/gallery}