Со реконструкцијата на градскиот булевар „Гоце Делчев“, ја заживуваме економијата во услови на криза

Прес конференција Миле Талевски – претседател на ОО СДСМ – Прилеп Почитувани, Кризата со коронавирусот, ни даде можност да видиме

Прочитај повеќе

Влегуваме во клучен период во борбата против коронавирусот, доследно да ги почитуваме мерките за заштита

Петра Лукароска – Координаторка на Форум на жени на ОО СДСМ Прилеп. Почитувани, Влегуваме во клучниот период во борбата против

Прочитај повеќе

Градежните инвестиции во Прилеп, придонесуваат за надминување на економските последици од коронавирусот

Миле Талевски – претседател на ОО СДСМ – Прилеп Почитувани, И покрај пандемијата на коронавирусот, централната и локалната власт предводени

Прочитај повеќе

Македонското здравство добро се справува со коронавирусот, рапидно се намалува бројот на новозаразени во Прилеп

Гордана Макалоска – портпарол на ОО СДСМ – Прилеп Почитувани, Македонското здравство има капацитет и добро се справува со пандемијата

Прочитај повеќе