Традиционална крводарителска акција на СДСМ Прилеп „Дарувај крв – спаси живот!“

Почитувани, Локалниот клуб на Социјалдемократската младина на Македонија од Прилеп по 17-ти пат ја организираше традиционалната крводарителска акција „Дарувај крв

Прочитај повеќе

Честит 3-ти Ноември денот на конечното ослободување на Прилеп од фашистичкиот окупатор

Почитувани граѓани на Општина Прилеп, 3-ти Ноември, денот на конечното ослободување на Прилеп од фашистичкиот окупатор е еден од најбитните

Прочитај повеќе