Претседателот на прилепските социјалдемократи, Миле Талевски и неговото семејство донираа тунел за дезинфекција за прилепската болница

Првиот човек на Општинската организација на СДСМ од Прилеп, воедно и претседател на Советот на Општина Прилеп, Миле Талевски со

Прочитај повеќе

Социјалдемократската младина од Прилеп, донираше 80 книги во ООУ „Рампо Левката“ – Прилеп

Почитувани, Денеска по повод Меѓународниот ден на младите – 12 Август, Локалниот клуб на Социјалдемократската младина од Прилеп, под мотото

Прочитај повеќе

Младите социјалдемократи делеа флаширана вода за пиење во центарот на Прилеп

Почитувани, Поради високите температури кои изминативе денови ја зафатија државата, денеска младите активисти од Локалниот клуб на Социјалдемократската младина од

Прочитај повеќе