mladi djagadur 11На денешната изборна конференција, на која присуствуваше претседателот на Социјалдемократската младина Стефан Богоев, делегатите ибраа ново раководство на Локалниот Клуб. За нов Претседател на ЛК СДММ Прилеп, го избраа Александар Џагадуроски, истовремено беше избран нов состав на Извршниот и Надзорниот одбор на млади.
Нека е за аирлија, нека е за многу победи.