Локалниот клуб на Социјалдемократската младина на Македонија од Прилеп, Ве поканува на прославата на 24 роденден која се организира во духот на хуманитарноста и солидарноста како највисоки постулати на социјалдемократијата. На 30.01.2016 (САБОТА) со почеток во 19.00 часот во просториите на ОО СДСМ Прилеп, бидете дел од хуманитарниот настан и заедно да го прославиме 24 роденден на ЛК СДММ Прилеп.

Линк до настанот на ФБ.