СДСМ Прилеп: Злоупотреба на ЈКП „Комуналец“ Прилеп во партиски цели на денот на молк

Денес, во населбата „Тризла“ во Прилеп, возило на ЈКП „Комуналец“ со поставена слика на предната шофершајбна од кандидатот за градоначалник од ДПМНЕ, Марјан Ристески, се движи низ улиците на оваа населба.
Ова е тешка злоупотреба на Јавно претпријатие во партиски цели, и тешко нарушување на Законот за избори.