Младите од ДПМНЕ-Прилеп да ја слушнат аудио снимката за партиските вработувања на Петар Ристески во прилепската болница

Соопштение до јавност Почитувани, Ги повикуваме младите гласноговорниците на ДПМНЕ – Прилеп наместо да потпаѓаат на манипулациите на екс директорот

Повеќе

Jавен повик за кандидирање за претседатели и членови на Kомисии при Општинската организација на СДСМ Прилеп

Соопштение до јавност Почитувани граѓани на Општина Прилеп, Согласно одлуката на Извршниот одбор на Општинската организација на СДСМ – Прилеп

Повеќе

ДПМНЕ – Прилеп ги брани криминалните политики на екс директорот на ЈКП „Комуналец“, Златко Ристески

Антизападната партија во распад, ВМРО-ДПМНЕ, продолжува да ги брани криминалните политики на претходниот директор на ЈКП „Комуналец“, Златко Ристеcки.

Повеќе