Хари Локвенец во посета на граѓаните од Жабино маало за „Св.Никола“

hari sdsm sveti nikola prilep 18Кандидатот за градоначалник Хари Локвенец на средба со граѓаните од месната заедница Жабино маало по повод големиот празник „Св.Никола”

 

{gallery}2012/dekemvri/hsvn1{/gallery}