Младите социјалдемократи делеа флаширана вода за пиење во центарот на Прилеп

Почитувани, Поради високите температури кои изминативе денови ја зафатија државата, денеска младите активисти од Локалниот клуб на Социјалдемократската младина од

Повеќе

Со криминалци и осуденици на партиски функции, ВМРО-ДПМНЕ останува деструктивна партија

Почитувани, Партијата која за претседател на централната партиска Комисија за локална самоуправа го поставува осудениот екс градоначалник на Општина Прилеп,

Повеќе

ВМРО-ДПМНЕ е симбол на криминалот, корпуцијата и непотизмот. Петар Ристески да се извини на прилепчани и да се повлечи од политиката

Почитувани, Злосторничкото здружение на чело со почесниот претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски и неговите прилепски послушници предводени од Петар Ристески

Повеќе