Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски измисли непостоечко вработување во Општина Прилеп

Писмена реакција на денешен прес на портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски Почитувани, Нереформираната ВМРО-ДПМНЕ, партијата која се уште е заглавена

Повеќе

Експресниот пат Прилеп – Градско ќе биде завршен во време на СДСМ, а Горан Сугарески ќе остане запаметен како најуспешниот министер за транспорт и врски

Реакција на ОО на СДСМ Прилеп на денешната прес конференција на ОК на ВМРО-ДПМНЕ   Почитувани, Епидемијата  на лажни вести

Повеќе

Незаконитоста и корупцијата беа карактеристика на власта на ВМРО-ДПМНЕ и Марјан Ристески

Почитувани, Доследно почитување на позитивните законски прописи и поставување на интересите на граѓаните како врвен приоритет, се одлика на работењето

Повеќе

Социјалдемократската младина од Прилеп, донираше 80 книги во ООУ „Рампо Левката“ – Прилеп

Почитувани, Денеска по повод Меѓународниот ден на младите – 12 Август, Локалниот клуб на Социјалдемократската младина од Прилеп, под мотото

Повеќе