Рекордни 625 милиони евра странски инвестиции во 2018, како резултат на успешните политики на СДСМ

Почитувани граѓани, Патот до членството во најмоќната светска алијанса –НАТО, го чекориме заедно. Заедно ги надминавме сите пречки и предизвици

Повеќе

СДСМ ја подобрува состојбата во прилепската болница, годинава 15 доктори одат на специјализација

Почитувани, Погрешните здравствени политики на ВМРО-ДПМНЕ, комплетно го урнисаа здравствениот систем во целата држава. Прилепската болница „Борка Талески“ е само

Повеќе