Традиционална крводарителска акција на СДСМ Прилеп „Дарувај крв – спаси живот!“

Почитувани, Локалниот клуб на Социјалдемократската младина на Македонија од Прилеп по 17-ти пат ја организираше традиционалната крводарителска акција „Дарувај крв

Повеќе