ДПМНЕ – Прилеп ги брани криминалните политики на екс директорот на ЈКП „Комуналец“, Златко Ристески

Антизападната партија во распад, ВМРО-ДПМНЕ, продолжува да ги брани криминалните политики на претходниот директор на ЈКП „Комуналец“, Златко Ристеcки.

Повеќе

Jалови се сите обиди на криминалната и антизападна ВМРО-ДПМНЕ да го спречи развојот на Општина Прилеп

Писмена реакција на прес од ОК ВМРО-ДПМНЕ Прилеп Почитувани, Локалните послушници на Мицкоски и долгогодишни следбеници на криминалните политики на

Повеќе