ВМРО-ДПМНЕ го инсталираше непотизмот, по примерот на СДСМ да се повлечат нивните вработени

Почитувани, ВМРО-ДПМНЕ, партијата што ги инсталираше криминалот, корупцијата и непотизмот во државниот сектор, нема доблест да ги повика роднините на

Повеќе

ВМРО-ДПМНЕ лаже, СДСМ ја исправи неправдата за пензионерите и го вративме услогласувањето на пензиите кои сега растат и ќе продолжат да растат

Почитувани, Наместо да шири лажни вести, ВМРО-ДПМНЕ, партијата која е симбол за криминал, корупција и расипништво, треба да одговори за

Повеќе

12 години криминалните и бизнис интереси на ВМРО-ДПМНЕ, беа пред здравјето на граѓаните

Почитувани, Лажна загриженост за состојбите со аерозагадувањето во општина Прилеп на криминалната, антизападна и однародена ВМРО-ДПМНЕ, претставува невидено лицемерие и

Повеќе

После 12 години криминал и корупција на ВМРО-ДПМНЕ, Тутунскиот комбинат – Прилеп конечно работи чесно и одговорно

Почитувани, Со лажни, злонамерни и паушални обвинувања за работата на актуелното раководство на Тутунски комбинат – Прилеп, ВМРО-ДПМНЕ нема да

Повеќе