Традиционална крводарителска акција на СДСМ Прилеп „Дарувај крв – спаси живот!“

Почитувани, Локалниот клуб на Социјалдемократската младина на Македонија од Прилеп по 17-ти пат ја организираше традиционалната крводарителска акција „Дарувај крв

Повеќе

Граѓаните, дуќанџиите, ја добија својата слобода и никогаш нема да ја изгубат, неспособниот Мицкоски е заглавен во темно минато

Изјава, Александар Кирацовски – Генерален секретар на СДСМ Почитувани медиуми, Денес сме во посета на старата чаршија во Прилеп. Се

Повеќе