Градоначалникот Јованоски и неговиот тим работат врз база на принципите на неселективност, независност и професионалност

Почитувани, ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што институциите повеќе не работат за интересите на Никола Груевски, туку

Повеќе

ВМРО-ДПМНЕ да не го вплеткува градоначалникот во случаи кои не се поврзани со работењето на Општина Прилеп

Криминалната ВМРО-ДПМНЕ повторно се обидува да го валка дигнитетот на градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски, пласирајќи груби конструкции, со намера

Повеќе