3-ти Ноември 2014 – 70 години слободен Прилеп

3noecestПо повод 70 години од конечното ослободување на Прилеп, претставници на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија положија свежо цвеќе на спомениците од НОБ. Нека е за многу години 3-ти Ноември.