Експресниот пат Прилеп – Градско ќе биде завршен во време на СДСМ, а Горан Сугарески ќе остане запаметен како најуспешниот министер за транспорт и врски

Реакција на ОО на СДСМ Прилеп на денешната прес конференција на ОК на ВМРО-ДПМНЕ   Почитувани, Епидемијата  на лажни вести

Повеќе

Незаконитоста и корупцијата беа карактеристика на власта на ВМРО-ДПМНЕ и Марјан Ристески

Почитувани, Доследно почитување на позитивните законски прописи и поставување на интересите на граѓаните како врвен приоритет, се одлика на работењето

Повеќе

Набавено ново противпожарно возило и опрема за прилепските пожарникари. Зборот е збор.

Александар Китаноски – Советник Почитувани, Зајакнувањето на капацитетите на Територијалната противпожарна единица од Прилеп, е еден од главните приоритети на

Повеќе